Föreningen för Kultur & Hembygd!

Segeltorps Kulturförening är föreningen för kultur och hembygd i Segeltorp med omnejd och är en av samhällets viktiga delar. Föreningens betydelse blir än större eftersom samhället finns i ett storstadsområde. Tillsammans med andra föreningar i området vill vi ge Segeltorp ett föreningsliv och främst ett kultur- och hembygdsliv. Kultur och hembygd är viktig i samhället.

För att kunna bedriva en föreningsverksamhet fordras det att det finns entusiastiska personer, som är villiga att lägga ner del av sin fritid för detta ideella arbete. Eftersom föreningens verksamhet först och främst vänder sig till medlemmarna är det viktigt att du som medlem framför dina önskemål om vad just du vill att föreningen ska göra? För att berätta om dina önskemål är du välkommen till föreningens årsmöte.

Vi hälsar alla välkomna till träffen och just DU är viktigast av alla!

Är du en sådan person som vill delta i föreningens arbete, kontakta du föreningens valberedning eller någon i styrelsen och meddela ditt intresse. Om du har förslag på någon som du tro passar till styrelsearbetet så tveka inte att höra av dig.

Genom medlemskapet i föreningen stöder och uppmuntrar du arbetet med att hålla kulturen och hembygden levande. Vi vill att det ska finnas något som intresserar alla åldrar.

Föreningen har idag knappt 1200 medlemmar, men tar gärna emot flera.

Genom att lämna din e-postadress till föreningen, möjliggör du att vi snabbt kan nå ut med information om programpunkter och underlättar föreningens administrationsarbete och kostnader kan minimeras. Om du inte lämnat adressen eller om du bytt adress, skicka den då till, info@segeltorpkultur.se